PENGUMUMAN

MAKLUMAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER PERTAMA 2023/2024

Keputusan peperiksaan akhir Semester pertama 2023/2024 akan diumumkan pada 15 Mac 2024. Sila pastikan pelajar TIADA yuran tunggakan pengajian untuk paparan keputusan peperiksaan tersebut.


PENILAIAN PENGAJARAN PENSYARAH & PENILAIAN PERKHIDMATAN UPMET SEMESTER PERTAMA 2023/2024

Pelajar DIWAJIBKAN untuk membuat penilaian sehingga 26 Januari 2024. Sekiranya penilaian tidak dibuat, pelajar TIDAK DIBENARKAN untuk menduduki Peperiksaan Akhir Semester Pertama 2023/2024 yang akan dijalankan pada 02 – 04 Februari 2024. Link soalan peperiksaan hanya akan diberikan kepada pelajar yang telah selesai membuat penilaian.

Penilaian Pengajaran Pensyarah (klik disini)

Penilaian Perkhidmatan UPMET (klik disini)

Kerjasama tuan/puan sangat dihargai dan kami mengucapkan ribuan terima kasih.


KAD PRIHATIN SISWA 

 Perhatian kepada semua pelajar PJJ UPM, sila rujuk maklumat seperti di lampiran yang diberikan bagi Pengambilan Kad Prihatin Siswa

1. Lokasi dan Pegawai bertanggungjawab (klik disini)
 2. Borang pengambilan kad prihatin siswa (klik disini)
 
Bagi pelajar yang telah mengambil Kad Prihatin Siswa, mohon untuk lengkapkan google form berikut:
 1. Pengesahan pengambilan kad prihatin siswa (klik disini)
2. Pelajar mempunyai kad yang bermasalah (klik disini)
 Terima kasih

SURVEY ON INTERNATIONAL EDUCATION EXPERIENCE

Dear UPM Community and Public,
 This survey aims to gain insights from UPM Community and public on the new and upcoming project by UPM Holdings. The project is to create an international education environment within UPM vicinities and by giving opportunities for children to experience international education curriculum. 
Please click here. Thank you. 

 PENGENDALIAN KELAS BERSEMUKA (F2F) PJJ UPM 2023/2024 

Perhatian! kepada semua pelajar PJJ UPM adalah dimaklumkan bahawa pengendalian kelas F2F adalah secara atas talian (online)
Harap maklum.


POTENSI KERJASAMA DENGAN UPMHOLDINGS 

UPMHoldings dengan sukacitanya mempelawa Tuan/Puan Alumni UPM untuk mendaftar dengan kami sebagai Konsultan / Pakar Rujuk / Jurulatih dan Penasihat bagi projek - projek yang berkaitan. Pendaftaran boleh dibuat dengan mengisi borang berikut:

 


 TAHNIAH kepada graduan PJJ UPM Education & Training bagi Majlis Konvokesyen ke-43 Tahun 2019 yang berlangsung pada 16 hingga 19 November 2019.