PENGUMUMAN

MAKLUMAN KEPADA PELAJAR PJJ YANG INGIN BERURUSAN DI PEJABAT UPM EDUCATION & TRAINING SDN BHD 

PERHATIAN. Kepada pelajar PJJ yang ingin berurusan di Pejabat UPM Education & Training secara bersemuka WAJIB lengkap 2 dos Vaksin dan telah mencapai tempoh matang 14 hari selepas dos kedua.


 TAKLIMAT / PREBIU KENALI PROGRAM BACELOR KOMUNIKASI DENGAN KEPUJIAN (BCOMM),
PENDIDIKAN JARAK JAUH, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (PJJ UPM)

Maklumat taklimat / prebiu adalah seperti dalam poster di bawah: 

Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/82250938289 
Meeting ID: 822 5093 8289


MAKLUMAN PENUTUPAN SEMENTARA PEJABAT
UPM EDUCATION & TRAINING SDN BHD

Selaras dengan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (penutupan penuh sektor sosial dan ekonomi) oleh Kerajaan dalam membendung penularan wabak COVID-19, UPMET ingin memaklumkan bahawa pejabat dan kaunter perkhidmatannya ditutup sementara waktu sehingga tarikh yang akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. 

Sebarang urusan dan pertanyaan boleh emel kepada kami di: 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (urusan pelajar Bacelor & DPM PJJ)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (urusan pelajar Master PJJ)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (urusan kewangan pelajar Master, Bacelor & DPM PJJ)


Permohonan kemasukan program PJJ UPM dan Program UPM (Saluran Alternatif-T20)
Semester Pertama 2021/2022 (Oktober 2021) 


Dalam tempoh PKP ini, wang proses permohonan dikecualikan dan penghantaran borang permohonan adalah melalui emel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 PENILAIAN PENGAJARAN PENSYARAH PROGRAM PJJ  & PENILAIAN PERKHIDMATAN UPMET SEMESTER 2 2020/2021

Pelajar DIWAJIBKAN untuk membuat penilaian mengikut jangkamasa yang telah ditetapkan iaitu 24 hingga 31 Julai 2021. Sekiranya penilaian tidak dibuat, pelajar TIDAK DIBENARKAN untuk menduduki Peperiksaan Akhir Semester Kedua 2020/2021 yang akan dijalankan pada 6 – 8 Ogos 2021. Link soalan peperiksaan hanya akan diberikan kepada pelajar yang telah selesai membuat penilaian.

Penilaian Pengajaran Pensyarah (klik disini)

Penilaian Perkhidmatan UPMET (klik disini)

Maklumbalas segera diperlukan dan pihak kami mengucapkan ribuan terima kasih di atas kerjasama tuan/puan.  


POTENSI KERJASAMA DENGAN UPMHOLDINGS 

UPMHoldings dengan sukacitanya mempelawa Tuan/Puan Alumni UPM untuk mendaftar dengan kami sebagai Konsultan / Pakar Rujuk / Jurulatih dan Penasihat bagi projek - projek yang berkaitan. Pendaftaran boleh dibuat dengan mengisi borang berikut:

 

 


 

TAHNIAH kepada graduan PJJ UPM Education & Training bagi Majlis Konvokesyen ke-43 Tahun 2019 yang berlangsung pada 16 hingga 19 November 2019.  
 
 
 

 
Brosur Digital UPM Education & Training